De Halloween la Şcoala Gimnaziala Anghel Manolache Scrioaştea

Saptamana  trecuta la  Şcoala Gimnaziala Anghel  Manolache Scrioaştea  au avut loc o serie de activitati educative. Una  dintre ele a fost activitatea care marchează sărbătoarea de origine celtică, preluată de multe ţări.Cadrele didactice si-au aratat ca intodeauna profesionalismul de care dau dovada .

hallwen-3hallwen-2

1hallwen-5

Cunoasterea  traditiilor altor tari,dezvoltarea aptitudinilor artistice, dezvoltarea interesului pentru munca in echipa, implicarea elevilor  in activitati de socializare,constientizarea rolului pe care il au activitatile  in dezvoltarea armonioasa a elevului sunt puse in evidenta.

hallwen-1hallwen-3

La acest eveniment a avut loc: o expozitie de dovleci scluptati cu concurs,  expozitie de pictura cu concurs, expozitie de placinte cu dovleac, concurs de masti, compunere cu tematica : ,, Halloween’’  apoi au fost  premieate creatiile elevilor.

hallwen-6hallwen-7

Halloween-ul este o sărbătoare de origine celtică , una dintre cele mai vechi sărbători din lume care este celebrată în noaptea de 31octombrie.Sărbătorit în foarte multe ţări, cele mai cunoscute fiind Irlanda,  Statele Unite, Canada.Această sărbătoare au preluat-o şi o sărbătoresc majoritatea ţărilor din Uniunea Europeana.

Mult succes elevilor in dezvoltarea cunostiintelor educative!

Autor :Mariana Troncea

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s