-Scoala Altfel la Scrioastea 201 7 –


În săptămâna: 22-26  mai 2017, cadrele didactice  de la ,,Şcoala Gimnazială Anghel Manolache Scrioaştea‘’, au desfăşurat o serie de activitati educative pentru elevi.

Doamna directoare a scolii, profesor: Angelica Daniela Pirvuletu si doamna consilier educativ, profesor: Rodica Nedelea alaturi de cadrele didactice si elevii scolii, au desfasurat numeroase actiuni educative.Se vede ca exista profesori  dedicati meseriei  de dascal, care cunosc si au o continua preocupare de carte. Munca lor, de mare migala, ramane intodeauna ascunsa, iar ei nu se plang niciodata pentru asta.

In cadrul activitatii dedicate copilariei de ieri si de azi, au participat si unele cadre didactice pensionare, care au facut mare cinste scolii si cu care scoala Scrioastea se mandreste.

Din cele mai vechi timpuri si pana in zilele noastre, oamenii au fost insotiti de educatie, importanta acesteia sporind din generatie in generatie. Educatia reprzinta  fundamentul  vietii oricarui om cu ajutorul careia s-au dezvoltat perceptia despre lume, stilul de viata, gandirea, conservarea valorilor  spirituale si  sociale. Elevul vine la scoala sa invete, iar profesorul il ajuta sa stie si sa fie un om bine educat pentru generatia urmatoare.

Elevii claselor primare au sustinut, scenete in limba romana, dansuri si cantece populare.

Deasemeni elevii de la clasele gimnaziale au intrepretat in limba franceza sceneta: ,,Scufita Rosie’’, au dansat jocuri populare, iar la sfarsitul activitatii si-au luat ramas bun in pasi de vals.

Domnul profesor de sport, Victor Cioaca a organizat diferite activitati si intreceri sportive.De Inaltare Domnului Iisus Hristos, elevii au mers la monument, unde au recitat poezii inchinate eroilor neamului si au depus flori.

Le dorim mult succes in activitate cadrelor didactice, cat si elevilor!

Autor: Mariana Troncea

Reclame
Acest articol a fost publicat în învăţământ, cultură, TRADIŢIA ŞI OBICEIURILE POPULARE LA SCRIOAŞTEA, Uncategorized și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s