În preajma sărbătorilor de iarnă vă doresc tot binele din lume!


Imagine Mereu am încercat să fiu un om drept  şi corect ,am luptat şi lupt pentru a demonstra că nu mă îndoi la prima adiere şi nici nu mă ating săgeţile otrăvite ale duşmanilor.,,Fiecare floare închide un suflet, pe care, dacă îl atingi cu ochii sau cu mintea, acesta ţi se deschide ca un prieten bun şi drag”  Dacă vrei să priveşti ceva frumos,Priveşte florile!Dacă urechile vor să audă ceva plăcut ,Ascultă muzică!Daca vrei să fii fericit Întalneşte-ţi prietenii! Zile frumoase vă doresc şi să fiţi înconjuraţi de cei dragi  în clipe frumoase ! Să aveţi  zile  minunate prietenii mei dragi!

Cu drag,Mariana Troncea       

  Trebuie să învăţăm că durează doar câteva secunde să deschidem  răni profunde în inima celor pe care îi  iubim…..şi că durează mai mulţi ani pentru ca acestea să se vindece; să învăţăm că un om bogat nu este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin; să învăţăm  că există oameni care îi iubesc, dar pur şi simplu încă nu ştiu să-şi exprime sentimentele; să învăţăm că doi oameni se pot uita la acelaşi lucru şi că pot să-l vadă în mod diferit; să învăţăm că nu este suficient să-i iertăm pe ceilalţi şi că, de asemenea, trebuie să ne iertăm pe noi însăşi.  Faptul că ne plictisim de copilărie, şi ne grăbim să ne maturizăm …., iar apoi tânjim  iar să fim copii; că ne pierdem sănătatea pentru a face bani……iar apoi ne pierdem banii pentru a ne recăpăta sănătatea.Faptul că ne gândim cu timp  la  viitor  şi uităm prezentul, iar astfel nu trăim nici prezentul nici viitorul;că trăim ca şi cum nu am muri niciodată şi murim ca şi cum nu am fi trăit.                          Viaţa este o călătorie în care trebuie să profităm de orice ocazie pentru a ne simţii cât mai bine şi a sărbătorii orice clipă minunată din viaţa noastră. Vârsta nu depinde de câţi ani ai şi de temperament şi sănătate. Unii oameni se nasc bătrani iar unii nu se maturizează niciodată. Îmbătrânim acumulând regrete, … pentru lucrurile pe care nu le-am făcut … pentru vorbele pe care nu le-am spus … pentru iubirile pe care nu le-am arătat Viaţa e prea scurtă! În loc să ajungem să regretăm mâine, mai bine să facem tot ce ne aduce fericirea astăzi!

POZE DE LA SERBARILE DE CRACIUN

Mariana Troncea-SERBARI DE CRACIUN

Piatra de încercare a caracterului nostru este timpul. Să poţi să crezi Când unii te înşeală, Să te ridici când alţii Te doboară, Să poţi păstra Când alţii vor să alunge, Să râzi chiar dacă Sufletul îţi plânge, Şi cald rămâi Chiar dacă afară ninge, Aceasta-i arta!! De-a învinge!! ,,E mai bine sa meriţi cinstea fară să o capeţi, decât să te bucuri de ea fară să o meriţi” Cu ocazia sărbătorilor de iarnă vă urăm multă sănătate şi la mulţi ani!

 

Cu multă dragoste şi deosebit respect,Mariana Troncea

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

27 de răspunsuri la În preajma sărbătorilor de iarnă vă doresc tot binele din lume!

 1. La mulţi ani! O avalanşă de bucurii din partea celor dragi! O viaţă paşnică cu zbor sufletesc! Să ne citim cu plăcere în anul care vine!

 2. Eda zice:

  Foarte adevarat!
  Va doresc sarbatori fericite si multe multe bucurii !

  Pupici. 🙂

 3. Aliosa zice:

  Vorbe de duh, vorbe intlelepte !
  De-a DOMNUL sa fie citite de cat mai multa lume !
  Sarbatori fericite ,
  Craciun minunat ,
  Clipe cat mai placute
  Si-un An Nou mai bogat !

  Aliosa.

 4. Louis zice:

  Vă mulțumesc foarte mult!
  Pupici.

 5. Stefania zice:

  Îţi doresc din toată inima mea, Mariana, un Crăciun Fericit, binecuvântat de Domnul întru toate, cu sănătate şi numai bucurii! Te îmbrăţişez cu mult drag.
  Să dea Bunul Dumnezeu să ne revedem în noul an, sănătoase şi voioase.
  La mulţi ani, Mariana! 🙂

 6. Louis zice:

  Crăciun fericit!
  Pupici.

 7. Un mesaj cu incarcatura emotionala ce descrie un suflet minunat! Sarbatorile sa va gaseasca in tihna! La multi ani!

 8. danaiana zice:

  Fie ca Sărbătoarea Crăciunului să vă aducă sănătate şi îndeplinirea tuturor dorinţelor!
  La mulţi ani!

 9. Frumoase cuvinte și îndemnuri, spuse în perioada cea mai potrivită! Sărbători Fericite și La Mulți Ani și din partea mea! 🙂

 10. araraanz50 zice:

  Boa tarde!
  Feliz Natal e muita paz!
  Abraços…..Araan

 11. Camelia zice:

  Viaţa este o călătorie, drum înspre înşine la capătul căruia ne întâlnim cu noi; să-ţi fie una a desăvârşirii, iar timpul, cel care adesea nu se măsoară în trecerea lui ci în durate sufleteşti, să te învăluie cu blândeţe, în fericire, şi înalte bucurii să îţi fie clipele lui!
  Sărbători în magic!

 12. ane zice:

  Sarbatori Fericite! Iti doresc ca cele mai frumoase vise sa devina realitate, sanatate si iubire!

 13. Best wishes for the New Year

 14. gageier zice:

  Einen schönen Sonntag Abend und sei lieb gegrüßt Klaus

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s